A hotelben a folyosókon, a wc-ben és általában mindenhol zene szól. A probléma, hogy egy idő után a folyamatosan ismétlődő számokra az ember fia mély undorral, nem sokkal később heveny idegrohammal reagál. Én még a mély undornál tartok, de van, aki minden egyes ismétléskor hisztérikusan üvöltve gajdolja a dalszövegeket... én nem akarok oda eljutni :)


Szóval mik is ezek:

Az első zene a Guten Morgen, Sonnenschein. Ez MINDEN reggel 7, 8 és 9 órakor pontosan megszólal a komplexum teljes területén, ami időjelzésre jó, egyébként az őrületbe kerget mindenkit. Az összes dolgozó kívülről tudja a szövegét és bárkit kiráz a hideg, ha meghallja. Íme:


Nagyjából arról szól, hogy milyen jó, hogy reggel van, ne légy szomorú és egyáltalán örülj. Ha elsőre tetszene, hallgasd meg még vagy 300-szor :)

A másik gyöngyszem a szálló saját dala, mert itt ilyen is van ám. Ez a közösségi tereken nem sokszor megy. De a parkolóházban valaki csúnyán kitolt az emberiséggel. Az történt ugyanis, hogy az illető fogott egy iPodot, rátöltötte ezt a csodát, beledugta a parkolóház hangszóróinak csatlakozóját, bekapcsolta, töltőre tette, majd elindította a végtelen ismétlést. És szerintem soha többet nem ment a parkoló közelébe sem (már ha működött benne az a minimális életösztön). Persze nekünk nincs meg ez a luxus. A múlt héten festettünk székeket és asztalokat, történetesen a parkolóházban. Hallgasd meg egyszer, és képzeld el 9 órában végtelenítve. :) Tartalmilag a hotel előnyeit sorolja az ételektől a sportolási lehetőségek széles tárházán át az ellátás tökéletességéig, mindezt természetesen veretes Hochdeutschban.
Erős idegzetűeknek tessék IDE kattintani:

A bejegyzés trackback címe:

https://meanwhileinaustria.blog.hu/api/trackback/id/tr715307609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása